Kursplan

  1. Du rår inte för dina mönster

  1. Anknytningsmönstret i dig

  1. Hitta tillbaka till den ursprungliga smärtan

  1. Anpassning del 1

  1. Anpassning del 2

  1. Anpassning del 3

Om kursen

 • 1 495,00 kr
 • 15 lektioner

Så här säger deltagare om kursen

5 Omdömen

Kände igen mig

Richard Cronsell

Kan verkligen säga att jag kände igen mig och det kommer hjälpa mig i framtiden. Att vi inte får lära oss eller åtminstone diskutera detta i skolan är bara v...

Läs mer

Kan verkligen säga att jag kände igen mig och det kommer hjälpa mig i framtiden. Att vi inte får lära oss eller åtminstone diskutera detta i skolan är bara väldigt tragiskt

Läs mindre
5 Omdömen

Ett möte med mitt hjärta & själ

Benin Al-Shamary

Precis så kändes det att gå kursen. Jag fick kontakt med det jag så länge haft inom mig men inte kunnat nå. Den platsen som jag alltid behövt komma till för ...

Läs mer

Precis så kändes det att gå kursen. Jag fick kontakt med det jag så länge haft inom mig men inte kunnat nå. Den platsen som jag alltid behövt komma till för att kunna hitta den förståelsen jag så länge sökt. Den här kursen hjälpte mig att läka många av mina sår och öppna upp mitt hjärta för kärleken. Att förstå och sluta fred med det som jag så länge klandrat mig själv för och känt mig så fel och annorlunda för, det är den största gåvan jag fått av den här kursen. Texterna och övningarna i den här kursen, bär en hem till ens eget hjärta. Här finns inget självförbättringsprojekt, utan det är bara ren kärlek och värme. En väg att hitta hem till sig själv igen, att kunna stå i sin egen kraft. Den här kursen är så hjälpsam, så otroligt bra och det bästa jag gjort för att läka mina anknytningssår.

Läs mindre

Så här är kursen upplagd

 • Lektioner i din egen takt

  Kursen innehåller 14 lektioner med text och övningar. Du arbetar med varje lektion så länge du vill och behöver. Det går bra att gå tillbaka till en lektion och även att ta lektionerna i en annan ordning än jag lagt dem. Du har tillgång till kursen på obegränsad tid.

 • Diskussionsforum

  Till varje lektion finns ett diskussionsforum där du kan dela frågor och tankar med de andra som går kursen. Jag går regelbundet in och läser och svarar på frågor där. Då många har liknande frågeställningar och utmaningar, är min förhoppning att du som går kursen ska både kunna ta hjälp av andra och bidra med dina erfarenheter, frågor och insikter.

 • Maila mig

  Du kan när som helst under kursens gång maila mig om du kör fast, inte förstår en övning eller vill dela med dig av en tanke eller insikt. Jag finns här, bara ett mail bort.

 • Övningarna

  Övningarna i kursen är för din egen skull. Du behöver inte redovisa dina svar någonstans. Om du vill interagera med andra, får du gärna dela med dig av reflektioner kring övningarna i det diskussionsforum som hör till varje lektion.

 • Empati, värme och vänlighet

  Det här är en vänlig och varm kurs. Jag hoppas att du genom hela kursen ska känna dig bra, fin, förstådd och väl bemött. Min utgångspunkt är att du har utvecklat ditt mönster som ett sätt att klara dig. Min ambition är genom att gå på djupet hjälpa dig att hitta nya sätt att ta hand om dig själv på, sätt som inte kostar dig så mycket och blir så svårt.

Vi går på djupet

Den här kursen går på djupet med mönstren. Den går till botten, in i kärnan av det som behöver förstås, hämtas hem och läkas. Det är ingen KBT, ingen mental träning. Med stor empati vägleder jag dig hem till dig själv, till den plats inom dig där du är trygg och fri. 

Genom att stärka de delar av dig som kommit på efterkälken tidigt i livet och som tar sig uttryck i dina mönster, kommer dina mönster allt mindre att behövas. Du får en annan trygghet från en plats djupt inom dig. 

En onlinekurs kan inte fixa det åt dig, men det är en bra start och den kan ge dig en riktning och fungerande verktyg på vägen.